Gökçeçakmak İlkokulu

Vizyon: * Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, * Etkili ve güzel konuşabilen, * Eğitimin önemini kavramış, * Bilimsel düşünebilen, * Bilgi üreten ve paylaşan, * Bilgiye hızlı ulaşan ve onu kullanan, * Moral ve motivasyonun yüksek, * Girişimci, * Kendisine güveni olan, * Öğrenmeyi öğrenmiş, * Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, * Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, * Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, * Takım çalışması anlayışına açık, * Milli ve manevi değerlere bağlı, * Sosyal ve kültürlü, * Ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: VERİMLİLİĞİ YÜKSEK BİR KURUM * Karar alma süreci hızlı * Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, * Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, * Ürüne ve sürece odaklı bir kurum. SEVİLEN BİR KURUM * Çalışanın memnun olduğu, * Hizmet alanın memnun olduğu, * Güvenilir ve tutarlı, * Lider ve yol gösteren, * Halkla bütünleşmiş bir kurum. AKTİF BİR KURUM * Sorunları ortaya çıkmadan tespit edebilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, * Cezalandırıcı değil ödüllendirici, * Öğrenci odaklı bir kurum.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30-14:50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gokcecakmakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gökçeçakmak Ortaokulu Gökçeçakmak Köyü Çarşamba / SAMSUN

Yerleşim Yeri -

Adres - Gökçeçakmak Ortaokulu Gökçeçakmak Köyü Çarşamba / SAMSUN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Samsun merkeze 50km, Çarşamba merkeze 15km uzaklıktadır.